PERLAN (PERVIN) 45g 1ks/ role 0,40 x 300m

Kód: VYR3200014
3 hodnocení
1 390 Kč 1 149 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele

Netkaná textilie ze 100% viskózy, atestována Státním zdravotním ústavem pro přímý styk s pokožkou a potravinami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PERLAN (PERVIN) 45g 1ks/ role 0,40 x 300m

  • netkaná textilie ze 100% viskózy, atestována Státním zdravotním ústavem pro přímý styk s pokožkou a potravinami
  • je využívána jako jednorázová podložka či prostěradlo pod pacienty a na vyšetřovací stoly ve zdravotnictví (např. na gynekologii, při rehabilitaci) a kosmetických centrech (v masážních salónech, na pedikúře a manikúře)
  • ideální prostředek osobní hygieny, např. na mytí dětské pokožky, péče o seniory, či jako utěrka, ručník, bryndák
  • nepostradatelný pomocník v domácnosti na úklidové práce, mytí nádobí, oken apod.
  • Perlan je snadno ekologicky odbouratelný, lze jej likvidovat i kompostováním
  • netkaná textilie ze 100% viskózy (přírodní materiál)
  • mimořádná savost (až 10-ti násobek vlastní hmotnosti)
  • pevnost a odolnost za sucha i za mokra
  • příjemná na dotek
  • atest Státního zdravotního ústavu pro přímý styk s pokožkou a potravinami
  • český výrobek, vyráběný od roku 1981
  • role o šíři 40 cm a délce 300 m (bez perforace)
  • další oblast použití:
    utěrky, bryndáky v domácnosti, umývání miminek a ležících pacientů
    v zemědělství a potravinářství na filtraci mléka, olejů, vína a jiných potravinářských médií
    v pohřebnictví jako ekologická výstelka rakví a hrobů
    ve strojírenství na filtraci chladících a řezných emulzí
    ve stavebnictví jako součást podstřešních fólií
    obalový materiál na výrobky, které mají být při manipulaci chráněny před prachem, poškrábáním či jiným poškozením
    transportní obaly a oddělující proložky
    fotografická pozadí
    v čalounictví při výrobě nábytku
  • hmotnost: 5,4 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: NOVÉ PRODUKTY
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: